Plan route van:
Route instructies
Route beschrijving :

Contact

Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Jirina van Schoonheidssalon Intens op een van de volgende manieren:

  • Online op: Online afspraak maken (gemakkelijk en snel!)
  • Telefonisch op 06-31177980
    Om de rust tijdens behandelingen te bewaren kan het zijn dat u de voicemail treft, laat uw naam en telefoonnummer achter dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
  • Een whatsApp sturen.
  • Per e-mail op info@salonintens.nl

Schoonheidssalon Intens is gevestigd in het pand van Xpressive Kappers. Er kunnen dus ook makkelijk afspraken gecombineerd worden met de kapper. De schoonheidssalon bevindt zich op de begane grond. U kunt gratis voor de deur parkeren met een blauwe parkeerschijf.

Openingstijden
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur

Uitsluitend op afspraak.

Betaalmogelijkheden
Bij Schoonheidssalon Intens kunt u zowel
contant als met de pin betalen.

Algemene voorwaarden
Mocht u onverhoopt de gemaakte afspraak willen verzetten, verzoeken wij u dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd worden berekend, i.v.m. de voor u gereserveerde tijd.

Heeft u een koortsblaar en een afspraak staan bij schoonheidssalon Intens? Annuleer dan uw afspraak en verzet hem naar een ander tijdstip. Vanwege besmettingsgevaar kunnen we u helaas niet behandelen.

Niet alleen klanten uit Drachten weten ons te vinden, maar de klanten komen ook uit Ureterp, Frieschepalen, Siegerswoude, Waskemeer, Beetsterzwaag, Marum, Drachtstercompagnie, Opeinde, Oudega, Nijega, Eastermar, Rottevalle, de Wilgen, Boornbergum en Nij Beets.

Voel je welkom!