Plan route van:
Route instructies
Route beschrijving :

Contact

Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Jirina van Schoonheidssalon Intens op een van de volgende manieren:

 • Online via de knop "Maak afspraak"
 • Telefonisch op 06-31177980
  Om de rust tijdens behandelingen te bewaren kan het zijn dat u de voicemail treft, laat uw naam en telefoonnummer achter dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
 • Een whatsApp sturen.
 • Per e-mail op info@salonintens.nl

WIJ ZIJN ALLEEN OPEN VOOR MEDISCH NOODZAKELIJKE BEHANDELINGEN AAN DE VOETEN. 
Heeft u last van pijnlijke voeten, ingroeiende nagels, likdoorns of pijnlijk eelt? Dan mag u een afspraak maken. Dit kan alleen telefonisch of via de whatsapp. 

Corona maatregelen

 1. Voel je je grieperig, heb je koorts, benauwdheid, ben je verkouden/en of hoest je? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verplaatsen.
 2. Komt u wel en merken wij dat u een van de hierboven genoemde symptomen heeft, dan zijn wij genoodzaakt om de afspraak te annuleren.
 3. Bij binnenkomst vragen we u om de handen te desinfecteren.
 4. Wij verzoeken u om alleen te komen.
 5. Kom precies op tijd, zodat er niet te veel mensen in de wachtruimte zitten.
 6. U wordt begroet met een lach.
 7. Wij zullen ons houden aan het hygiëne protocol van het RIVM.

Openingstijden
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur

Uitsluitend op afspraak.

Betaalmogelijkheden
Bij Schoonheidssalon Intens kunt u zowel
contant als met de pin betalen.

Algemene voorwaarden
Mocht u onverhoopt de gemaakte afspraak willen verzetten, verzoeken wij u dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd worden berekend, i.v.m. de voor u gereserveerde tijd.

Heeft u een koortsblaar en een afspraak staan bij schoonheidssalon Intens? Annuleer dan uw afspraak en verzet hem naar een ander tijdstip. Vanwege besmettingsgevaar kunnen we u helaas niet behandelen.

Niet alleen klanten uit Frieschepalen weten onze schoonheidssalon te vinden, maar de klanten komen ook uit Ureterp, Drachten, Siegerswoude, Waskemeer, Beetsterzwaag, Marum, Drachtstercompagnie, Opeinde, Oudega, Nijega, Eastermar, Rottevalle, de Wilgen, Boornbergum en Nij Beets.

Voel je welkom!