Over Intens

Mijn naam is Jirina, ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste.

In mijn salon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop en waar met grote passie en veel enthousiasme wordt gewerkt.

Even ontsnappen aan het jachtige leven van alledag, van top tot teen verzorgd worden, intens genieten en volledig tot rust komen.

Schoonheidssalon Intens is een sfeervolle salon waar zowel dames als heren terecht kunnen voor verschillende gezichts-, lichaams- en pedicurebehandelingen. Ook voor deelbehandelingen zoals epileren, wimpers en/of wenkbrauwen verven of harsen kunt u terecht in de schoonheidssalon.

Hier op deze site vindt u alle informatie over de behandelingen en de producten die in de salon worden gebruikt.

Voor de behandeling wordt altijd een huidanalyse uitgevoerd, zodat de behandeling helemaal op uw huid wordt afgestemd en u ook thuis de juiste producten kunt gebruiken om uw huid optimaal te verzorgen!

U bent van harte welkom om heerlijk te ontspannen in de salon, waar u verzekerd bent van persoonlijke aandacht en vakkundigheid.

Niet alleen klanten uit Frieschepalen weten de schoonheidssalon te vinden, maar de klanten komen ook uit Ureterp, Drachten, Siegerswoude, Bakkeveen, Waskemeer, Beetsterzwaag, Marum, Drachtstercompagnie, Opeinde, Oudega, Nijega, Eastermar, Rottevalle, de Wilgen, Boornbergum en Nij Beets.

Voel je welkom!

Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Intens!

Jirina Jongsma
Uw schoonheidsspecialiste en Pedicure
Voor vragen, neem gerust contact met mij op.

Uw schoonheid, mijn passie!